Check this out! Ons menu wisselt dagelijks dus laat je compleet verassen door onze Chef-Kok – Barend.
Hier alvast het menu voor de komende dagen! Toch liever wat anders? Don’t worry, dan zullen we gaan toveren in de keuken voor iets anders spannends met onze verse ingrediënten!
Heerlijk culinair genieten voor € 27,50.
DONDERDAG
Voorgerecht
– Cremesoepje van courgette en kervel met gerookte zalm en peterselie
– Carpaccio van ossenhaas met truffelmayonaise, salade en krokante croutons
– Lentesalade met Feta, olijven en artisjokkenhartjes
Hoofdgerecht
– Filet van schelvis met saus van kerrie en koriander
– Supreme van parelhoender met saus van shi-take
– Pasta Altoni – Tortellone- Pasta gevuld met boschampignons en truffel
Nagerecht
– Grapefruit met sabayon van Limoncello en limoensorbet
– Kaasplankje van diverse kazen met notenbrood en appelstroop [+ € 5,-]
– Limburgse koffie met likeur “Els”
VRIJDAG
Voorgerecht
– Tartaar van Tonijn met crouton van stokbrood en limoenmayonaise
– Romige aspergesoep met aspergepuntjes, ham, ei en peterselie
– Filodeeg gevuld met broccoli, tomaat, geitenkaas en crumble van walnoot
Hoofdgerecht
– Scholfilet met kappertjesboter en aardappelkroketjes
– Gebraden runderbavette met saus van milde peper en Cognac met aardappelkroketjes
– Mediterraanse vegetarische lasagne gegratineerd met buffelmozzarella en pesto
Nagerecht
– Limburgse aardbeien luchtige Brusselse wafel en vanilleroom-ijs
– Kaasplankje van diverse kazen met notenbrood en appelstroop [+ € 5,-]
– Limburgse koffie met likeur “Els”
ZATERDAG
Voorgerecht
– Vissoepje met tomaat en rouille
– Vitello Tonato: Langzaam gegaarde kalfsfilet met tonijnmayonaise en kapperappeltjes
– Soepje van zoete paprika en tomaat met basilicum, pijnboompitten en scheutje room
Hoofdgerecht
– Sliptongetjes met gepofte tomaat, ravigottesaus en citroen
– Getrancheerde varkenshaas met romige saus van oesterzwammen
– Groentencannelloni gegratineerd met Gorgonzola
Nagerecht
– Dessert ‘van de chef’
– Kaasplankje van diverse kazen met notenbrood en appelstroop [+ € 5,-]
– Limburgse koffie met likeur “Els”
ZONDAG
Voorgerecht
– Salade met gebakken gamba’s en groene kruidendressing
– Orientaalse gevogeltebouillon met soya, sesam en paksoi
– Carpaccio van courgette met ricotta en geroosterde amandelen
Hoofdgerecht
– Filet van roodbaars in kruidenolie
– Kalfentrecote met saus van rode wijn, zilveruitjes en buikspek
– Vegetarische rijstschotel met groentencurry
Nagerecht
– Mouilleux van Chocolade met vanille-ijs
– Kaasplankje van diverse kazen met notenbrood en appelstroop [+ € 5,-]
– Limburgse koffie met likeur “Els”