Hier kan je ons vinden: Schilberg 22, 6255 NR Noorbeek
Bel ons:+31 (0)43 457 3249 | Berichtje sturen:info@deplanknoorbeek.nl

Algemene Voorwaarden

Prijzen
De prijzen zijn per kamer, op basis van twee personen, inclusief BTW.
Bij elke boeking vragen wij een aanbetaling van 50% van de kamerprijs (exclusief toeristenbelasting en eventuele extra’s), welke u volledig terug krijgt indien u uiterlijk 7 dagen voor aankomst annuleert.


Heffingen /toeslagen

Gemeentelijke heffingen ad € 2,00 p.p.p.n.


Reserveren

Wij kunnen u helaas geen bepaald kamernummer garanderen, maar wij zullen er alles aan doen de door u gevraagde kamervoorkeur voor u te reserveren.


Annuleren

Indien u uw boeking wilt annuleren dan kunt u dit uiterlijk 7 dagen voor aankomst doen en ontvangt u de volledige aanbetaling terug. Voor elke boeking die niet minimaal 7 dagen voor aankomst wordt geannuleerd zullen de totale kosten van het verblijf in rekening worden gebracht.

 

Ben u genoodzaakt binnen 7 dagen voor aankomst te annuleren wegens Covid-19 gerelateerde klachten, kunt u niet meer kosteloos annuleren maar verplaatsen wij uw boeking kosteloos naar een andere datum voor u. De nieuwe datum moet binnen 3 maanden na de oorspronkelijke boekingsdatum vallen anders zullen de volledige annuleringskosten kosten aan u in rekening worden gebracht.


Hoe annuleren?

Wanneer u wilt annuleren, dan kunt u direct contact met ons opnemen. Een annulering kan alleen per e-mail aangevraagd worden en is alleen geldig met een bevestiging per e-mail van het Hotel. Als u via Booking.com of Expedia heeft gereserveerd zult u via hen de annulering moeten aanvragen.

Genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van fouten of een duidelijk afwijkende prijs. In dit soort gevallen hebben wij het recht de boeking te annuleren.


Huisdieren

Honden worden toegelaten na overleg, en onder voorwaarden. Op een standaardkamer (met balkon) maximaal 1 hond en op een comfort kamer maximaal 2 honden. Op een budgetkamer is het niet mogelijk om huisdieren mee te nemen.
Wij vragen een vergoeding van € 10.- per hond per nacht, zonder verzorging.


In- en Uitchecken

De hotelkamers staan op de dag van aankomst vanaf 15.00 uur tot uw beschikking, eerder is helaas niet mogelijk.
Op de dag van vertrek vragen wij u de kamer vóór 11.00 uur vrij te maken.
Indien u hiervan wenst af te wijken, gelieve dit vooraf aan te vragen. Als dit mogelijk is kunnen we dit faciliteren, hiervoor wordt wel een toeslag in rekening gebracht.


Betaalmiddelen

U kunt bij ons betalen met: Pin, Contant, Bancontact (B), Visa- , Master-, American Express- en Maestrokaart.

 

 

Op alle reserveringen, diensten en leveringen zijn, voor zover hierboven niet beschreven, verder de Unifome Voorwaarden Horeca van toepassing die u hier terug kunt vinden.