Slapen

Uniek en stijlvol

Bij De Plank hebben we comfortabele hotelkamers, allemaal voorzien van een douche, toilet en een tv. Sommige kamers hebben een balkon en daarnaast hebben we ook een aantal luxekamers. Dit zijn kamers met wat extra comfort zoals een bad. Tarieven zijn inclusief een uitgebreid ontbijt met, uiteraard, heerlijke koffie. Onderstaande foto’s zijn type voorbeelden. Al onze kamers zijn anders ingericht en zijn zowel aan de voor- als achterkant van het hotel.

De kamers bevinden zich op de 1ste en 2de verdieping, wij hebben geen trap(lift) aanwezig in ons hotel. Kinderen onder de 18 jaar zijn niet toegestaan in ons hotel.

Maandag en Dinsdag serveren wij een daghap, de brasserie evenals de bar sluiten deze dagen om 20:30 uur (m.u.v. de vakantieperiodes).

 

Standaardkamer

Slapen incl. Ontbijt

Balkonkamer

Slapen incl. Ontbijt

Luxekamer

Slapen incl. Ontbijt

 

Prijzen zijn exclusief gemeentelijke belastingen (€ 2,00 p.p.p.n.). Het is mogelijk om diner bij te boeken (a-la-carte 3-gangen diner) voor € 29,50 p.p.p.n..

ANNULEREN
Indien u uw boeking wilt annuleren dan kunt u dit uiterlijk 7 dagen voor aankomst doen. Houdt u er alstublieft rekening mee dat de dag van aankomst om 0.00 uur begint. Voor elke boeking die niet 7 dagen voor aankomst wordt geannuleerd zullen de totale kosten van het verblijf in rekening worden gebracht.

HOE ANNULEREN?
Wanneer u wilt annuleren, dan kunt u direct contact met ons opnemen. Een annulering kan alleen per e-mail aangevraagd worden en is alleen geldig met een bevestiging per e-mail van het Hotel.

Genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van fouten of een duidelijk afwijkende prijs. In dit soort gevallen hebben wij het recht de boeking te annuleren.