Hier kan je ons vinden: Schilberg 22, 6255 NR Noorbeek
Bel ons:+31 (0)43 457 3249 | Berichtje sturen:info@deplanknoorbeek.nl

Uniek en stijlvol....

Bij hotel De Plank hebben we 18 comfortabele hotelkamers, allemaal voorzien van een douche, toilet en een tv. Sommige kamers hebben een balkon en daarnaast hebben we ook een aantal comfort kamers. Dit zijn kamers met wat extra comfort zoals een bad. Tarieven zijn inclusief een uitgebreid ontbijt met, uiteraard, heerlijke koffie. Onderstaande foto’s geven een beeld van onze kamers. Al onze kamers zijn anders ingericht en zijn zowel aan de voor- als achterkant van het hotel gelegen.

 

De kamers bevinden zich op de 1ste en 2de verdieping en zijn alleen bereikbaar via de trap. Wij hebben geen lift in ons hotel.

 

Wil u uw hond meenemen? Ook dat is mogelijk tegen een extra toeslag, maar is niet mogelijk in de budgetkamers. U dient dit vooraf bij het reserveren door te geven aangezien niet alle kamers toegankelijk zijn voor honden.

 

Ons restaurant met bijhorend panoramisch terras is voor onze hotelgasten dagelijks geopend en heeft een vrij uitzicht tot aan de cementgroeve van Maastricht (12km!).

 

Dit gebied heeft een prachtige natuur met een keur aan wandelpaden, zachtgele mergelwanden, grotten, kronkelende riviertjes, akkers en weilanden. Bovendien liggen steden als Maastricht, Aachen, Luik en Valkenburg dichtbij.

Budget Kamer

Standaard Kamer

Standaard Kamer met Balkon

Comfort kamer met Bad

We hebben een gezellige bar en een panoramisch terras met uitzicht tot Maastricht. Heerlijk genieten na een lekkere dag ontspanning alvorens u kunt genieten van onze culinaire gerechten wachtend op de mooie zonsondergang.

Ons gehele hotel beschikt over snel en gratis internet. Contact opnemen met het thuisfront om te laten weten dat u bent aangekomen of wellicht uw vrienden laten zien hoe mooi het Heuvelland is .... het kan allemaal.

Wij hebben een samenwerking met een fietsverhuurbedrijf. U kunt via ons uw fietsen vooraf reserveren en deze worden dan naar ons hotel gebracht. Wij adviseren u tijdig te reserveren.

Al onze kamers zijn niet roken kamers.

3 dagen genieten in Zuid-Limburg

vanaf € 150,00 p.n.

voor 2 personen excl. toeristenbelasting

Een heerlijk weekendje er tussenuit. Gewoon… omdat het kan. Even de wandelschoenen aan en ‘s avonds met de voetjes onder tafel.

* 2 overnachtingen standaard kamer

* elke ochtend uitgebreid ontbijtbuffet

* 2 avonden een 3-gangen keuze diner met elke dag andere heerlijke gerechten (keuze uit vis/vlees/vegetarisch)

* 3 mooie en goed beschreven wandelroutes

Er geldt een toeslag voor de balkon en comfort kamers en tevens wordt er gekeken naar de periode (hoog/laag seizoen). Deze wordt automatisch mee berekend bij het boeken.

Wilt u het arrangement verlengen laat ons dit weten, dan passen wij de verblijfsduur voor u aan.

(Prijs op basis van 2 personen per kamer.)