Hier kan je ons vinden: Schilberg 22, 6255 NR Noorbeek
Bel ons:+31 (0)43 457 3249 | Berichtje sturen:info@deplanknoorbeek.nl

Uniek en stijlvol....

Bij De Plank hebben we 18 comfortabele hotelkamers, allemaal voorzien van een douche, toilet en een tv. Sommige kamers hebben een balkon en daarnaast hebben we ook een aantal comfort kamers. Dit zijn kamers met wat extra comfort zoals een bad. Tarieven zijn inclusief een uitgebreid ontbijt met, uiteraard, heerlijke koffie. Onderstaande foto’s geven een beeld van onze kamers. Al onze kamers zijn anders ingericht en zijn zowel aan de voor- als achterkant van het hotel gelegen.

 

De kamers bevinden zich op de 1ste en 2de verdieping bereikbaar met een trap, wij hebben geen (trap) lift in ons hotel. Onze gasten zijn 18 jaar en ouder.

 

Onze brasserie met bijhorend panoramisch terras is dagelijks geopend en heeft een vrij uitzicht tot aan de cementgroeve van Maastricht (12km!).

 

Dit gebied heeft een prachtige natuur met een keur aan wandelpaden, zachtgele mergelwanden, grotten, kronkelende riviertjes, akkers en weilanden. Bovendien liggen steden als Maastricht, Aachen, Luik en Valkenburg dichtbij.

Budget Kamer

Standaard Kamer

Standaard Kamer met Balkon

Comfort kamer met Bad

We hebben een gezellige bar en een panoramisch terras met uitzicht tot Maastricht. Heerlijk genieten na een lekkere dag ontspanning alvorens u kunt genieten van onze culinaire gerechten wachtend op de mooie zonsondergang.

Ons gehele hotel beschikt over snel en gratis internet. Contact opnemen met het thuisfront om te laten weten dat u bent aangekomen of wellicht uw vrienden laten zien hoe mooi het Heuvelland is .... het kan allemaal.

Wij hebben een samenwerking met Cycle Center Valkenburg. U kunt via ons uw fietsen vooraf reserveren en deze worden dan kosteloos naar ons hotel gebracht. In de vakantieperiode adviseren wij u tijdig te reserveren.

Al onze kamers zijn niet roken kamers.

3 dagen genieten in Zuid-Limburg

vanaf € 135,- p.p.

excl. gemeentelijke belastingen

Een heerlijk weekendje er tussenuit. Gewoon… omdat het kan. Even de wandelschoenen aan en ‘s avonds met de voetjes onder tafel.

* 2 overnachtingen standaard kamer

* elke ochtend uitgebreid ontbijtbuffet

* 2 avonden een 3-gangen keuze diner met elke dag andere heerlijke gerechten (keuze uit vis/vlees/vegetarisch)

* 3 mooie en goed beschreven wandelroutes

Er geldt een toeslag voor de balkon en comfort kamers en tevens wordt er gekeken naar de periode (hoog/laag seizoen). Deze wordt automatisch mee berekend bij het boeken.

4-daags Limburg-arrangement (e-bike)

vanaf € 226,50 p.p.

excl. gemeentelijke belastingen

Heerlijk er op uit in het prachtige 5-sterren landschap van Zuid-Limburg. Het is genieten of je nu van wandelen of van fietsen houdt ! Laat je verrassen door onze eigen uitgestippelde route ‘Grensoverschrijdend Genieten’ of stap op je fiets en ontdek het Heuvelland, de Fietsknooppuntroute is vlakbij! In combinatie met overnachten in een landelijke kamer, uitgebreid ontbijten en smaakvol dineren, ervaar je Zuid-Limburg op z’n best.

* 3 overnachtingen standaard kamer

* elke ochtend uitgebreid ontbijtbuffet

* 3 avonden een 3-gangen keuze diner met elke dag andere heerlijke gerechten (keuze uit vis/vlees/vegetarisch)

* 4 mooie en goed beschreven wandelroutes

* één hele dag de beschikking over een e-bike indien beschikbaar(48u op voorhand reserveren)

Er geldt een toeslag voor de balkon en comfort kamers en tevens wordt er gekeken naar de periode (hoog/laag seizoen). Deze wordt automatisch mee berekend bij het boeken.