Relaxt dineren
Alle hoofdgerechten worden geserveerd met vers bereide seizoensgroenten.
-
-
Voorgerecht
-
Duo van Garnaal en Kaas kroket, met salade en cocktailsaus
9.95 -
Rode biet carpaccio met crumble van geitenkaas
9.95 -
Rundercarpaccio met pesto, sla en geroosterde pijnboompitten
9.95 -
Salade gerookte zalm met ui en kappertjes
9.95 -
Salade Val Dieu met mosterddressing, honing en walnoten
9.95 -
Soep van de dag
6.95
-
Hoofdgerecht
-
24-uur gegaard livar varken met zijn eigen jus en eigentijdse groentjes
18.95 -
Gevulde hoenderfilet met truffel
18.95 -
Huisgemaakte Vegetarische lasagna gegratineerd met Mozzarella en basilicum
17.95 -
Knolselderij uit de oven met Risotto, bietjes en noisette boter (Vega)
17.95 -
Kogelbiefstuk met saus naar keuze
18.95 -
Limburgs zoervleisj
17.95 -
Schnitzel met saus naar keuze
17.95 -
Verse vis van de markt!
18.95
-
-
-
Nagerecht
-
Brusselse wafel met seizoensfruit
8.50 -
Crème Brûlée met likeur 43
8.50 -
Dame Blanche: zó klassiek en zó lekker
8.50 -
Kaas "PLANKJE" met diverse kazen en Luikse siroop, rustiek brood en walnoten
10.50 -
Limburgse koffie met "Els"
7 -
Moeulleux van pure chocolade met ambachtelijk vanilleroomijs
8,50
-